国际学生 当前位置: 主页 >> 国际学生 >> 招生信息 >> 正文

来华留学基本材料压缩包APPLICATION MATERIALS PACKAGE FOR FOREIGN STUDENTS

作者: 暂无     发布时间:2014-12-23 16:28:00    点击数:

PLEASE DOWNLOAD THE PACKAGE AND READ THE MATERIALS REQUIREMENT IF YOU ARE INTERESTED TO STUDY IN FUZHOU UNIVERSITY. AND SEND THE FORMS TO THE E-MAIL ADDRESS: faomail@fzu.edu.cn. WE WILL CONTACT YOU AS SOON AS POSSIBLE.